Close

Telecom Power Box

Power supply for outdoor wireless nodes

Solutie avansata de alimentare cu energie electrica pentru echipamente de telecomunicatii de mica putere amplasate in aer liber ca noduri wireless – WiFi, 3G/4G, senzori, camera video de supraveghere, link-uri radio, echipamente de telemetrie etc.


Sistem conceput pe o structura modulara si scalabila astfel incat sa se poata adapta diferitelor utilizari si medii de transmisie (radio, fibra optica). Se caracterizeaza prin rezistenta la intemperii si greutate redusa, ceea ce permite instalarea pe stalpi oferind un acces facil al personalului care deserveste echipamentul – online si direct la echipament.


Sistemul este alcatuit dintr-o carcasa din otel inoxidabil, in interiorul careia se pot instala module cu specificatii electronice diverse si o placa de baza care poate gazdui 6 module.

Surse de alimentare de intrare: Sursa de curent alternativ de 100/240 V, 50/60 Hz Panou solar 12 VAcestea pot fi folosite ca surse unice de energie sau ca o completare la sursa principala (simultan). Toate modulele sunt incapsulate intr-un profil extrudat din aluminiu anodizat proiectat in mod expres pentru acest sistem. Cu exceptia modulului de Alarme, toate celelalte module sunt interschimbabile intre celelalte 5 pozitii ale placii de baza. Modul de alimentare de iesire:   Circuit electronic care ofera tensiunea de iesire DC pentru a alimenta echipamentele – puterea nominala 25 W   Tensiunea de iesire 12 V si 24 V (versiunea de 24 V are si o iesire PoE) Module acumulatori (baterie):   Module de 25 Wh si 50 Wh;   Baterii Litiu-polimer;   Circuit electronic de control incarcare / descarcare si de protectie la suprasarcini si decarcare Modul de alarma:   Circuit electronic cu un microcontroler care realizeaza agregarea alarmelor obtinute de la modulele in functiune ale sistemului si transmiterea acestora la un server prin legatura de comunicatii folosita. Permite astfel un sistem de management prin SNMP, trimiterea alarmelor prin email sau pagina web. Modul media convertor si switch:   Switch cu 3 porturi RJ 45;   Convertor fibra optica singlemode 1310 nm cu 2 conectori SC/APC;   Comunicatie bidirectionala cu 2 fibre Modul splice cassette FO:   Caseta permite 4 lipituri;   Include doua pigtail-uri SC/APC.
css.php