Close

Cloud WLAN Management

Colibri WLAN Management

Descriere produs

Colibri management permite managementul, controlerului WLAN bintec si a punctului de acces bintec WLAN local, dintr-o locatie centrala. Solutia poate gestiona pana la cateva mii de dispozitive. Datorita modelului flexibil de licentiere este economic nu numai pentru solutiile large enterprise. In instalarile mici clientii au de asemenea beneficii al acestei solutii de management puternice si economice. Clientii corporate cu filiale precum supermarket-urile, lanturile de birouri bancare cu sute de sucursale vor primi cu bucurie acest managenet flexibil si eficient din dpdv costuri. In mod special acestor clienti le plac acest Colibri management, deoarece nu e nevoie de personal tehnic in locatiile filialelor.
Clinetul are doua optiuni sa foloseasca serviciile Colibri: Cloud management sau your own virtual machine?
Optiunea 1: Cloud management as SaaS
In acest caz clientul foloseste serviciul Colibri care este gazduit de catre Teldat Group in cloud-ul public. Fiecare client obtine un cont utilizator si isi poate gestiona dispozitivul propriu. Beneficiul major pentru aceasta optiune este ca aceasta solutie este foarte usor de utilizat si clientul nu trebuie sa-si faca griji pentru infrastrucatura serverelor. Pentru a folosi acest serviciu un comision anual este solicitat.
Optiunea 2: A virtual machine at the customer premise
Aceasta este optiunea pentru cazul in care clientul gazduieste serverul propriu in locatia sa centrala, iar pe server ruleaza o masina virtuala cu software Colibri instalat. Conexiunea cu diferite filiale poate fi realizata atat prin internetul public cat si prin linii inchiriate sau tunele VPN. Aceasta solutie este preferata de catre clientii care solicita un nivel ridicat de securitate.

Caracteristici

de baza ale produsului
Scalable, suporta retele mici dar si retele cu mii de dispozitive
Perfect pentru instalari in filiale
Instalare Zero-touch, perfect pentru locatii fara administrator
Managementul configurarii bazat pe profil simplifica administrarea.
Monitorizarea si analiza performantei in timp real solicita doar cateva click-uri.
Pregatit pentru cele mai noi tehnologii wireless.
css.php