Close

Extender 3G

Broadband anywhere – Extend the range and throughput of a 3G mobile network
Extender 3G este un ruter 3G care ofera conectivitate stabila acolo unde alte dispozitive 3G – best-in-class 3G router, 3G USB modem (dongle), nu reusesc. Daca semnalul 3G / 4G nu este suficient si/sau performantele conexiunii de internet nu sunt la nivelul asteptarilor D-voastra, va oferim Extender 3G atat in versiune indoor cat si outdoor.
Extender 3G - indoor
Este proiectat pentru utilizare in conditii interioare de mediu, ideal pentru clientii care au probleme cu nivelul de semnal broadband si care solicita un ruter 3G simplu si usor de folosit. Ofera conectivitate mobila broadband 3G pentru clienti business si individuali, cu viteze de pana la 21 Mbps, si de cel putin 2 Mbps chiar si in zonele rurale.
Extender 3G - outdoor
Este proiectat pentru utilizare in conditii exterioare de mediu, cu incinta rezistenta la intemperii, fiind astfel o alegere excelenta pentru desfasurarea de activitati business si/sau enterprise in mod permanent sau temporar. Ofera conectivitate mobila broadband 3G pentru clienti business si individuali, cu viteze de pana la 21 Mbps, si de cel putin 2 Mbps chiar si in zonele rurale. Este proiectat cu incinta IP65 pentru a raspunde cerintelor de utilizare in conditii exterioare de mediu.

Descriere produs

Extender 3G asigura conectivitate la internet pentru dispozitive LAN Ethernet si WiFi, folosind retele mobile 3G. Extinde acoperirea broadband 3G in zonele rurale si in alte zone asemanatoare cu acoperire slaba.
Caracteristicile unice ale Extender 3G sunt:
Antene cu castig ridicat: Acestea ofera posibilitatea de a se conecta la o retea 3G mult mai departe fata de statia de baza decat alte dispositive 3G.
Antene directionale: Acestea elimina interferentele dintre statiile de baza vecine si previn ca transmisiile Extender-ului sa interfereze cu acestea.
Selectare inteligenta a antenei: Una din cele patru antene este selectata spre a furniza cea mai buna rata de transfer a datelor, fara a se pozitiona pe semnalul cel mai puternic.
Astfel, Extender 3G se poate conecta la o retea 3G mult mai departe fata de statia de baza decat alte dispoziteve. Masuratorile teoretice au aratat cum Extender 3G in comparatie cu alte dispozitive – 3G USB modem (dongle) si best-in-class 3G router, este capabil a se conecta:
La o distanta de peste trei ori mai mare fata de statia de baza decat un best-in-class 3G router
La o distanta de peste zece ori mai mare fata de statia de baza decat un USB dongle
In practica, avand in vedere dealuri si alte obstacole din calea semnalului 3G, imbunatatirea nu este atat de buna ca cea prezentata mai sus, dar imbunatatiri de pana la cinci ori au fost inregistrate pe baza unor masuratori in camp deschis, comparand in locatii diferite, ratele de transfer de date Extender 3Gu cu cele ale altor dispzitive 3G.Foarte aproape de statia de baza, unde semnalul 3G este puternic, Extender 3G va oferi o rata de transfer a datelor similara ca orice alt dispozitiv 3G. Mai departe de statia de baza, Extender 3G ofera o rata de transfer a datelor cu 10% pana la 50% mai buna. Mult mai departe alte dispositive 3G nici nu se pot conecta, in timp ce Extender 3G ofera in continuare o rata de transfer buna si o conectivitate stabila.Cele mai multe dispozitive isi raporteaza sensibilitatea la receptie prin nivelul de semnal, masurat in dBm. Pentru Extender 3G nivelul de semnal de la toate antenele este prezentat pe status screen, iar pe panoul frontal se afiseaza antena selectata (se aprinde un LED corespunzator directiei statiei de baza selectate). In concluzie:Nivelul minim de semnal receptionat de catre Extender 3G este mult mai mic decat la orice alt dispozitiv similar (best-in-class 3G router, 3G USB modem – dongle), are capacitatea de a se conecta la o retea 3G la un nivel de semnal de aprox – 110 dBm.Extender 3G se conecteaza la statia de baza oferind cea mai buna rata de transfer de date, care poate fi diferita de cel mai bun nivel de semnal receptionat (monitorizeaza in permanenta cea mai buna rata de transfer a datelor si nu cel mai bun nivel de semnal).
ATENTIE!
Beneficiile EXTENDER 3G pot fi observate si apreciate in zonele cu semnal slab sau cu acoperire zero pentru alte dispozitive similare 3G. RECOMANDAT PENTRU ZONELE RURALE!
Verificare nivel semnal
Puteti verifica nivelul de semnal cu echipamente specializate dar se pot folosi si informatiile furnizate de telefonul mobil astfel:
  • • cel putin o bara la nivelul de semnal – nu este cea mai eficienta masurare atata timp cat EXTENDER 3G functioneaza si in situatia in care pe telefonul mobil nu este vizibila nicio bara de semnal, dar exista semnal 3G cu un nivel mai mic de -100 dBm, semnal ce nu poate fi receptionat de un telefon mobil standard!
  • • Pentru telefoane cu Android, instalati aplicatia OpenSignalMaps, dupa care puteti citi valoarea precizata in -dBm de pe ecranul telefonului;
  • • Pentru Iphone tastati codul *3001#12345#* apoi apasati CALL, si in locul barelor de semnal puteti citi valoarea in -dBm
  • • Pentru Blackberry selectati din meniul principal, Options apoi Status si in linia de top puteti citi valoarea in -dBm. In cazul in care dispuneti in locatie de un nivel de semnal cu valoare de pana la -110 dBm, EXTENDER 3G va asigura conectivitate la internet conform parametrilor precizati in specificatiile tehnice atasate.
In situatiile in care in locatie nu dispuneti de semnal, sau aveti probleme atat de conectivitate cat si de capacitate, va rugam sa ne contactati pentru a va oferi solutia potrivita nevoilor Dvoastra.

Caracteristici

de baza ale produsului
Tehnologie bazata pe antene inteligente
Maximizeaza transferul de date
Extinde domeniul de acoperire
Control si Reconfigurare pentru a mentine cea mai buna conexiune
Ruter WiFi cu IEEE 802.11bgn integrat
Cea mai buna raza de actiune pentru acoperirea locala
Conecteaza utilizatorii intre ei si la internet
Securitate si Management
Acces WiFi protejat (WPA2/WPA)
SPI firewall
Upgrade software de la distanta
Plug and Play
Auto-configurabil
Solutie broadband cu predilectie pentru zone rurale
css.php