Close

Routers & Gateways

Corporate, Industrial, Auto and Rail
WLAN Access Point and HotSpot

Products Overview

Routers & Gateways reprezinta o gama larga de produse cu un ridicat nivel tehnologic si de mobilitate. Astfel, va oferim solutii IT&C bazate pe portofoliul de produse Teldat.Teldat are in vedere comunicatiile companiilor sustinand business-ul acestora. Teldat ofera companiilor echipamentele, instrumentele si serviciile de care au nevoie pentru a interconecta sucursalele / locatiile lor de business precum si procesele acestora.Teldat ofera tot ceea ce este nevoie pentru comunicatii eficiente: nivel profesional ridicat, echipamente puternice si flexibile precum si instrumente si servicii asociate pentru comunicatii in interiorul si in afara companiei.Teldat acorda o atentie deosebita la valoarea adaugata clientilor prin diferentierea si adaptarea la cerintele de piata, pentru a rezolva problemele reale ale clientilor si de a le oferi solutii inovative nevoilor lor.Toate acestea sunt oferite prin intermediul a trei brand-uri: Teldat – Bintec – Elmeg, acoperind aspecte diferite privind comunicatiile, atat pentru segmentul Business cat si pentru segmentul Consumer.

Categorii produse

Corporate Routers
Comunicatiile corporate reprezinta baza familiilor de produse Teldat, toate celelalte familii de produse au evoluat de la ele. Aceste carduri au format diferit si se fixeaza in routere prin conectoare externe.
Vezi produse
LTE / 4G / 3G Enterprise Routers
Comunicatiile on-line pentru filiale si birouri distante reprezinta piatra de temelie cu impact direct asupra triadei Time/Business /Money, astfel incat fiabilitatea si flexibilitatea acestora sunt importante.
Vezi produse
Cloud Edge Solution
Organizatiile de astazi fac fata cu greu ritmului de evolutie IT si nevoilor de comunicatii. Tehnologia evolueaza rapid, bugetele sunt inghetate sau reduse, iar cererile companiilor sunt in crestere.
Vezi produse
Transport Routers
Vehiculelor de tranzit, cum ar fi autobuze, autocare, camioane de transport precum si trenurile, prin instalarea la bord de routere IP avansate, le pot oferi noi optiuni pentru problemele tipice, cum ar fi: gestionarea flotei, securitate, siguranta ridicata
Vezi produse
Industrial Routers
Deoarece tot mai multe procese industriale sunt automatizate, creste importanta comunicatiilor fiabile cu masinile implicate. Routerele si punctele de acces industriale Teldat furnizeaza conectivitate sigura si stabila.
Vezi produse
Wireless LAN Solutions
Astazi WiFi reprezinta o parte vitala a oricarei infrastructuri IT a companiilor. Comunicatiile mobile prin WiFi reprezinta o necesitate pentru a indeplini procesele companiei. Nu este limitat doar la accesul simplu la internet.
Vezi produse
css.php