Close

Teldat H1-Rail Router & W2002T-n Access Points

Rail

Descriere produs

Seria feroviara de routere Teldat este alcatuita din H1-Rail si punctul de acces bintec W2002T-n. Mai multe routere H1-Rail pot fi implementate de-a lungul trenului pentru a oferi conectivitate WAN redundanta de mare viteza. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea unor tehnologii, cum ar fi 802.11n WiFi sau conexiune celulara LTE. In interiorul vagoanelor, fiecare bintec W2002T-n are doua module radio pentru a oferi acces WiFi la internet pentru pasageri.Fiecare router H1-Rail integreaza, de asemenea, un switch Ethernet cu 4 porturi care poate fi folosit pentru a conecta alte elemente din interiorul trenului. H1-Rail contine o suita de protocoale completa incluzand facilitati avansate VPN, de redundanta si de management. Bintec W2002T-n are o interfata usor de utilizat, care ofera toate caracteristicile necesare pentru accesul utilizatorului final la internet, inclusiv integrarea cu un sistem de portal captiv.

Caracteristici

de baza ale produsului
Designul robust ofera protectie pentru routerele la bord impotriva temperaturilor extreme, vibratiilor si varfurilor de tensiune
Facilitati de retea avansate, adecvate pentru cele mai exigente nevoi de configurare si operare: DMVPN, GET VPN, management SNMP, etc.
Certificat de conformitate conform standardelor exigente mediilor de cale ferata, inclusiv EN 50155
Alimentat direct de la sursele disponibile din tren
Permite un design redundant ridicat

Detalii tehnice

si aplicatii tipice ale produsului
css.php